Portfolio

Bekijk deze pagina om te zien wat ik allemaal al heb mogen doen en mee maken! Of haal hier uw inspiratie voor uw eigen fotoshoot uit :)

Portretten, modellen

Eindexamengala!

Joy is geslaagd en een eindexamengala kon natuurlijk niet ontbreken. Samen met Linn stonden te shinen en ik had de grote eer om foto's van hun de prachtige jurken te mogen maken.

Bruiloft Thijmen & Nahdy

Laatst was de bruiloft van mijn van mijn oom en zijn vriendin. Ze vroegen of ik ook foto's wilden maken en natuurlijk zei ik meteen 'JA!'

cake smash Abbey

Voor de 1e verjaardag van Abbey leek het mij en haar zus het leuk om een cake smash te doen. Het plan was bedacht en taart was gemaakt. Toen kon Abbey lekker gaan smullen van haar taart;)

korfbalvereniging De vinken, vinkeveen

Eerste thuiswedstrijd van de selectie

Zaterdag 26 november was de eerste thuiswedstrijd. Het was weer een drukke gezellige zaterdag middag. Het nieuwe sponsorcontract werd ondertekend en het 1e speelt nu met een schotklok. Dit zorgt voor een dynamiek spel waar veel geschoten wordt. 

Wedstrijden

Op de zaterdagen ben ik vaak langs de lijn te vinden. Bij het 1e, 2e en 3e maak ik regelmatig foto's. Dit doe ik vaak met mijn "coach" fotograaf Bert Lommers. Van hem krijg ik allemaal tips en trucs om nog mooiere en betere foto's te maken!

Peuter ochtend

Als er peuterochtenden of andere spellen zijn, maak ik ook graag foto's. Al die kleine kindjes met een big smile op hun gezicht is super schattig om vast te leggen. Zo is deze foto hierboven ook een keer in het AD gekomen!

Voetbalvereniging CSw, wilnis

Foto's van vrienden

Ik krijg vaak de vraag van vrienden of vriendinnen of ik ook een keer bij hun foto's kom maken tijdens de wedstrijd. Ik vind het super leuk om de sporten van hen te leren kennen en ik heb weer wat te doen op de zaterdagochtend ;)

Ouder-kind training 2022

Elk jaar sluit het team van mijn broertje af met een ouder-kind training. Iedereen doet enthousiast mee en alle broertjes, zusjes, papa's en mama's doen mee! Deze foto's zijn natuurlijk super leuk voor in de fotoboeken ;)

Wedstrijden bij mijn broertje en zusje

Vaak als mijn broertje of zusje een wedstrijd hebben kom ik mee om een paar gave actie foto's te maken. Die kunnen ze dan bewaren voor later als mooie herinnering.

Dieren foto's

Max

Onze puppy die sinds 7 augustus bij ons thuis woont. Hij is super lief, maar wel erg nieuwsgierig als ik foto's van hem probeer te maken. Gelukkig went hij er wel steeds meer aan :)

Koeien

Toen de koeien voor het eerst naar buiten gingen mocht ik ze vast leggen. Super leuk! En in de stallen waar de jonge koeien stonden heb ik ook foto's mogen maken.

schapen

Er waren allemaal lammetjes geboren so cute! En ik mocht ze vast leggen. Ze waren allemaal best wel bang dus het was een hele klus om dicht bij de schapen te komen en mooie plaatjes te schieten.

Natuur foto's

Dieren in de natuur

Klaar zitten, concentreren op het dier... en klik. De foto is genomen. Het is altijd een uitdaging om foto's te maken van insecten, dieren en alle andere dingen die bewegen.

Bloemen

Je komt ze overal tegen, in een vaas, in de natuur in je tuin, echt overal.
Dit is ook waar ik mee begon, bloemen fotograferen en wat ik nog steeds doe als ik mooie bloemen tegen kom.

Landschappen

Iets wat je ook bijna overal tegen komt. Ik vind landschappen super leuk om vast te leggen. Je krijgt dan beeld van welke sfeer er is op bepaalde plekken.