Over mij

Wie ben ik?

Hey! Mijn naam is Amber en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in het vijfde jaar van de havo op het Veenlanden College Mijdrecht. Naast fotografie houd ik erg van korfballen, uitgaan en shoppen met vriendinnen!

Ik woon in de Ronde Venen en rondom deze omgeving maak ik vaak foto's voor en van anderen. Ik hou ervan om mensen blij te maken met wat ik het liefst doe!

Waar maak ik foto's van?

Ik maak eigenlijk heel veel verschillende foto's. Van de natuur, sport, dieren, mensen noem maar op! Ik wil zo veel mogelijk dingen uit proberen om te kijken wat het best bij mij past en wat ik het leukst vindt!

Ik ben met verschillende foto's van CSW in de lokale kranten hier in de ronde venen gekomen en zelfs al één keer in het AD met een foto van de Vinken! Super vet!

Wat zijn mijn toekomst plannen in de fotografie?

Na de middelbare school wil ik naar de journalistieke school. Het lijkt mij super leuk om een eigen verhaal met plaatjes te maken. Zo kunnen mensen echt beleven wat ik met mijn ogen heb gezien!

Met mijn foto's wil ik plezier emotie en een moment uit stralen! Ik wil graag dat u een foto heeft voor later, waar u met een glimlach naar terug kijkt!

Benieuwd naar werk van mij? Bekijk dan mijn portfolio om te zien wat voor foto's ik al heb mogen maken. Zie je niet waar je naar opzoek bent, neem dan contact met me op, ik help je graag! :)